Search Here!

Khamis, Ogos 13, 2009

Hitman 2 : Silent Assasin (Games)

Hitman kembali dengan sekuelnya iaitu "Hitman 2 - Silent Assasin"

game nih memang best, dengan extra feature untuk pilih mod pandangan .
Kalau suka maen Counter strike, korang leh tukar jadi First Person View,
kalau suka tengok action dier, tukar jadi 3rd Person view..


Dan yang paling best, game ini jugak melibatkan Malaysia....
amacam, syok tak..?

cam biasa, ada gambar yang disediakan

Image 

Image

Image

Image

nih link download dia....

http://rapidshare.com/files/245065258/H2SA.part1.rar
http://rapidshare.com/files/245073826/H2SA.part2.rar
http://rapidshare.com/files/245086306/H2SA.part3.rar
http://rapidshare.com/files/245087663/H2SA.part4.rar

by the way, korang kena tukar extension file yang korang download tu jadi ".iso"

1 new comments!:

RuleRBreaKeR!! berkata...

aku ader game nih, mmg best sbb dia masukkan malaysia dalam game tu

Catat Ulasan

Put your comment here!